Valmentajat

Keskitymme ihmisen hyvinvointiin kokonaisuutena. Se tarkoittaa eri ihmisillä eri asioita. Fyysisen hyvinvoinnin ohella ihmisen onnellisuuteen liittyy muitakin tekijöitä. Jos hyvinvointia lähdetään ratkomaan vain yhdeltä suunnalta, ohitetaan helposti ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeimmät korjattavat kohteet.

Valmennuksen lähtökohtana on aina yksilön tarpeet.  Tavoitteena on avartaa ajattelua ja oppia olemaan läsnä – itselle ja muille. Meitä motivoi erilaiset asiat ja yksi valmentaja sopii yhdelle ja toinen toiselle. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa valmennuspolun ja etsimme siihen sopivat valmentajat.

Työelämän haasteet tunnetaan hyvin. Yksilön fyysisen ja henkisen kunnon sekä yhteisön hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen merkitys on tunnistettu. Erityisen tärkeää on myös hiljaisen tiedon siirtyminen tekijältä toiselle.

Päteväkään tieto ei riitä viisaiden valintojen tekemiseksi, sillä tieto täytyy sijoittaa oikeisiin kehyksiin ja kääntää arvojen kielelle, sanoo arkkiatri Risto Pelkonen.

info@lifetimewellness.fi

 

Arbormea